U bent op zoek naar het spirituele licht?

Heldervoelend - Spirituele coach - waarzegster - Lenormand kaarten uit Utrecht

Privacy Policy Waarzegster Olga uit Utrecht

Waarzegster Olga uit Utrecht respecteert uw privacy

Het privacybeleid van Waarzegster Olga uit Utrecht heeft betrekking op de verzameling en het gebruik van persoonlijke gegevens. Deze gegevens kunnen op verschillende manieren door Waarzegster Olga uit Utrecht worden verzameld. Neemt u even de tijd om te lezen hoe wij te werk gaan, welke gegevens wij verzamelen, op welke manier wij gegevens gebruiken, voor welke doeleinden wij deze gebruiken en hoe wij deze beschermen.

Waarom wij persoonlijk gegevens verzamelen

Wij verzamelen uw persoonlijke gegevens om u te kunnen voorzien van een uitmuntende klantenservice. Aan de hand van uw persoonlijke gegevens heeft u eenvoudig toegang tot onze diensten en wordt u op de hoogte gebracht van speciale aanbiedingen en andere informatie waarin u genteresseerd zou kunnen zijn. Als u niet op de hoogte wilt worden gehouden van nieuws over Waarzegster Olga uit Utrecht en het laatste nieuws over diensten, stuur dan via contact een e-mail.


Welke persoonlijke gegevens wij verzamelen en hoe wij die gebruiken

Er zijn een aantal situaties denkbaar waarbij wij u beter van dienst kunnen zijn wanneer wij over uw persoonlijke gegevens beschikken. Zo kunnen wij u om uw persoonlijke gegevens vragen als u ons belt voor een service of deelneemt aan een online onderzoek. Hierbij vragen wij u om uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn zoals uw voornaam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, contactvoorkeuren en gegevens die betrekking hebben op service of ondersteuning. Bovendien verzamelen wij gegevens voor marktonderzoek om zo beter inzicht te krijgen in onze klanten zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. En tenslotte verzamelen wij gegevens omtrent de activiteiten van klanten op onze website. Op deze manier krijgen wij meer inzicht in de manier waarop wij onze informatie het beste kunnen verstrekken en kunnen wij bepalen welke diensten voor onze klanten het meest interessant zijn.


Hoe wij uw persoonlijke gegevens beschermen

Waarzegster Olga uit Utrecht hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Uw persoonlijke gegevens worden geenszins aan andere marketeers doorverkocht of verhuurt. Waarzegster Olga uit Utrecht neemt de nodige maatregelen om de door uw verstrekte gegevens via fysieke, administratieve en technische procedures te waarborgen tegen verlies, diefstal en misbruik, inclusief ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging en vernietiging van uw gegevens.


Kinderen

Waarzegster Olga uit Utrecht realiseert zich dat ouders, voogden en andere volwassenen gebruikmaken van onze diensten. Wij verzamelen niet opzettelijk persoonlijke gegevens van gebruikers onder de 18 jaar voor onze spirituele- en paranormale doeleinden. Sommige informatie wordt echter elektronisch verzameld, waardoor het kan lijken of het gaat om de persoonlijke gegevens van de gebruiker van de dienst. Ten behoeve van deze privacyverklaring worden dergelijke gegevens als de gegevens van de gebruiker beschouwd. Wanneer een gebruiker jonger dan 18 jaar persoonlijke gegevens naar Waarzegster Olga uit Utrecht verzend en wij ervan op de hoogte worden gebracht, zullen wij ons best doen om deze gegevens zo snel mogelijk uit onze database te verwijderen.


Een allesomvattend privacybeleid

Het moge duidelijk zijn dat uw privacy erg belangrijk voor ons is. Om te garanderen dat uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk blijven, is elke werknemer van Waarzegster Olga uit Utrecht op de hoogte van het gehanteerde privacybeleid. Daarnaast ondersteund Waarzegster Olga uit Utrecht verschillende initiatieven om privacyrechten op het internet en in alle aspecten van elektronische handel te behouden.


Als u vragen over het privacybeleid of de verwerking van gegevens heeft, kunt u ons via het contactformulier een e-mail sturen.

Het privacybeleid van Waarzegster Olga uit Utrecht kan op elk moment worden gewijzigd. Indien het beleid op materialistisch gebied wordt gewijzigd, wordt hiervan melding gemaakt op onze website en wordt het bijgewerkte beleid op de website gepubliceerd.